tirsdag 19. november 2013

Orklahallen og Dogs4All 2013

10. november var det utstilling i Orklahallen for siste gang. 5 hunder var påmeldt.

15. november bar turen nedover til Lillestrøm. 45 lundehunder var påmeldt for dommer Svein Bjarne Helgesen. Ikke alle møtte, men det ble da en god del lundiser uansett.
Alle 6 var meldt på hit, så jeg regnet med en rimelig hektisk visning. Heldigvis hadde  Siv Kvarnström sagt seg villig til å vise Ira og Lady i tillegg til sine egne jenter Mio og Ida.
Heike i ringen

Dagen begynte noe skuffende for min del, da Heike ble eneste champion hanne uten CK, da dommeren syntes han var for tung i kroppen. Et noe overraskende resultat, da dette kun var 2. gang han ikke har fått CK etter at han ble champion som 2-åring, så forventingene til resten av gjengen var ikke særlig høye. Spesielt siden Saga er god og rund, og Villemo rimelig naken. Ira har nettopp begynt å få igjen pelsen igjen, og Lady og Vinga jo begynner å bli eldre damer på 9 1/2 og 10 1/2 år.
Stor var i alle fall overraskelsen da åpen klasse var ferdig bedømt, og Ira sto igjen som nr 1 med ck og Villemo som nr 3 med ck.
Ira med sine rosetter - ikke helt fornøyd med å bli fotografert... 

Villemo var fornøyd med sin CK og 3.plass i åpen klasse.
Etter raskt bytte av hunder var det inn i championklassen, og overraskelsen ble ikke mindre dag Sivs Ida og Saga begge sto igjen til slutt og endte som nummer 2 og 3 med CK til begge.

Saga ser også rimelig fornøyd ut med sin CK og 3. plass i championklassen
Raske bytter igjen, og så var det Vinga og Ladys tur. Vinga ble til slutt nr 1 og Lady nr 2 i veteranklassen, også disse to med CK! Siden det ikke ble gitt CK til veteranhanne ble Vinga automatisk Beste veteran, og får etter hvert ny tittel: Norsk veteranvinner 2013!
Lady  med sin CK og 2. plass i veteranklassen

Vinga og hennes rosetter og premie.
Så ble det veldig hektisk, siden både jeg og Siv hadde fått CK på alle våre 7 tisper tilsammen! Hektisk runde rundt ringen for å få handlerhjelp! Og heldigvis var det da noen som kunne trå til. Den største mammadalten min Saga var nok ikke helt fornøyd da jeg valgte å gå med Ira, men hun gikk da ganske så bra med sin helt ferske handler.

Det ble noen runder rundt ringen mens dommeren tynnet ut utvalget av tispene som hadde fått CK. Og til stor overraskelse sto Ira igjen som nr 2 og Ida som nummer 3!

Så ble det hektisk aktivitet ved ringen igjen for å finne handlere og få ut hundene som skulle delta i oppdrettergruppen. Det var to grupper som deltok, kennel Løvheim og Vingheia-gjengen. Og til meget gode kritikker på begge gruppene ble Vingheia-gjengen valgt til dagens beste :)

På grunn av lang vei hjem på ustabilt føre valgte vi å droppe finalene denne gangen, og etter ca 45 mils kjøring var vi hjemme ca 23.

Rosettene fra Dogs4All 2013


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar