onsdag 28. november 2012

Dogs4All 2012

For andre gang tok vi turen nedover til Dogs4All.
Vi = Gunn Tove, Vinga, Heike, Lady, Saga, Villemo og Ira. Det var altså lagt opp til en rimelig hektisk utstilling, med hunder ut og inn av ringen for dommer Marianne Holmli.

Heike var først ut av gjengen min, og han gjorde det like bra som i fjor og endte opp som beste hannhund med ny vinnertittel og en BIM plassering totalt.
Neste ut var nybegynneren Ira. Hun deltok på sin 2. utstilling og plasserte seg som nr 2 i juniorklassen, bak kullsøster Ida. Ida ble nr 1 i juniorklassen, med CK, CERT, plasserte seg som 2. beste tispe og fikk tittelen Norsk juniorvinner 2012 :)
Villemo stilte alene i unghundklassen. Hun fikk CK, ble 3. beste tispe med Res-CERT og Res-CACIB.
Saga ble nr 3 av championtispene, men fikk ikke CK. Lady ble uplassert i championklassen.
Vinga fikk excellent i veteranklassen, og med det skal hun vel etter hvert få tittelen Norsk veteranvinner 2012.

Siden alle hundene fra mitt oppdrett (Saga, Villemo, Ida og Ira) fikk excellent fikk jeg også stilt i oppdretterklassen for første gang. Der ble det fin kritikk med HP, og siden vi var eneste oppdretterklasse ble vi selvfølgelig best :D

Det ble en lang ventetid før vi skulle inn i finaleringen med oppdrettergruppen. Der var det ekstremt mange, og vi ble selvfølgelig ikke plassert. Men vi fikk da tatt en runde i store ringen og vist oss fram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar